Na ruim 1.5 jaar met hele nare klachten, het hele medische circuit te hebben doorlopen w.o. Cardioloog, vaatchirurg en internist en allerlei onderzoeken te hebben ondergaan en behandelingen zoals dotterbehandeling, 3 cardioversies en men overwoog zelfs een ablatie, werden mijn klachten alleen maar heftiger en frequenter en ook mijn conditie werd alleen maar slechter hierdoor.

                                                                                    

Op aanraden van de cardiologe Laura van Lochem, zij was de eerste die mij zei, dat mijn klachten niet van mijn hart afkwamen (boezemfibrileren) kwam ik in contact met Ada Stoppelenburg.

 

Ada behandelt je met bioresonantie therapie. Dit is een complementaire geneeswijze, die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van electromagnetische aard heeft.

 

Na de intake en tevens een screening kwam er een diagnose uit n.l. Nervus vagus. Nu na 7 behandelingen zijn mijn klachten zo goed als weg, heb ik weinig dan geen klachten meer van boezemfibrileren, wat tevens te zien was op de ECG welke nog vorige week vrijdag is genomen t.o.v. Een maand terug.

 

Ik kan niet anders zeggen, dat ik heel blij en dankbaar ben met deze benadering buiten de reguliere geneeswijze en vooral dat dit heeft geleid, tot dit prachtige resultaat.

 

Alfaz del Pi, 3  april 2018

Carla Jansen