WIE KAN HET GEBRUIKEN?

- Mannen en vrouwen van alle leeftijden, kinderen, zwangere vrouwen, oudere volwassenen. Als u zich vandaag gezond voelt, voorkomt de kaart dat u in de toekomst een ziekte of auto-immuun- of degeneratieve ziekte krijgt, omdat het uw immuunsysteem versterkt. Voor kinderen onder de 45 kilo hebben wij de kinderkaart in de vorm van een hart.

 

INSTRUCTIES:

-NOOIT nat maken. Maak hem schoon met een droge tissue, de mica beschermt de kaart. Het vereist geen opladen, kabels of batterijen. De kaart werkt door dicht bij het lichaam te zijn, maximaal 30 cm afstand, dus het wordt aanbevolen om het om de nek te hangen. Voor de 1e keer gebruiken voor 19.00 uur. Als het al avond of nacht is, gebruik het dan de volgende dag voor het eerst in de ochtend, omdat het veel energie kan geven en slapeloosheid kan veroorzaken. Gebruik hem dan de hele tijd (24 uur per dag), hang hem om je nek. Leg het 's avonds onder het kussen. Profiteer tijdens het baden of aankleden en plaats tegelijkertijd een fles water op de kaart. Laat die minimaal 7 minuten staan (er is geen maximale tijd), de inwerktijd kan langer zijn. Het water zal ioniseren en door het te drinken heeft het meer voordelen voor je lichaam en maximaliseert het de werking van de kaart. Drink het water direct nadat het van de kaart verwijderd is, aangezien het ioniserende effect verdwijnt.

 

DOMPEL DE KAART NIET IN WATER. (dit geldt niet voor de 6.0 versie) 

-Leen de kaart niet uit aan andere mensen en draag de kaart in ieder geval de eerste 5 dagen bij je. Dit zal de juiste werking van de kaart zonder onderbrekingen mogelijk maken. Vermijd het verwijderen van de kaart in de eerste 15 dagen, zodat het herstelproces van het elektromagnetische veld op een perfecte manier wordt gegenereerd. Na deze 15 dagen gaat het nieuwe balanceren en helen in de diepte verder in elk van de 30 organen van het lichaam. Overal waar je pijn voelt: plaats de kaart gedurende tenminste 7 minuten op de plek waar de pijn zich bevindt (ondersteun met de hand, met een kous, met een verband, enz.).

Als er enig draaglijk ongemak is, verwijder de kaart dan niet. Als de kaart niet ondersteund kan worden, verwijder de kaart dan gedurende 10 minuten en plaats die vervolgens terug. Dit maakt deel uit van het herstelproces en het betekent dat het werkt op de plaats waar het nodig is.

 

IN GEVAL VAN PACEMAKERS OF MEDISCHE OF NATUURLIJKE BEHANDELINGEN:

- Er is geen interferentie met enige stof of apparaat; of het nu een pacemaker of een insuline dispenser is. De kaart doet zijn werk zonder iets te injecteren. Het balanceert alleen de ionen die zich al in het lichaam bevinden, zonder een nieuw conflict te veroorzaken. Integendeel, het vermindert de positieve ionen die al worden gegenereerd. Stop niet met de medicijnen die u momenteel gebruikt en die zijn voorgeschreven door uw arts. Het wordt aanbevolen om behandelingen, zoals pillen om gewicht te verliezen en het lichaam te ontgiften, op te schorten aangezien de kaart een darmreiniging uitvoert als het lichaam dit nodig heeft. Bij een relatief gezond persoon zijn meestal niet veel veranderingen zichtbaar omdat er weinig conflicten in de energie zijn. Echter, hoe meer ontstekingen er zijn, hoe meer angst en/of pijn een patiënt heeft, hoe meer de veranderingen of de voordelen worden gevoeld.