HOE WERKT HET?

-Het is een intelligente kaart, die de exacte plaats in uw lichaam zal vinden waar een cel herschikking nodig is om het lichaam zichzelf te laten genezen. Dankzij de mineralen zendt de kaart negatieve ionen uit, werkend op subatomair niveau. De kaart is in staat om frequenties en lichtgolven te genereren die het DNA van de cellen binnendringen, en helpen ons lichaam energetisch te reguleren op een 100% natuurlijke manier.

-Het beschermt je tegen positieve ionen door de kaart op het lichaam te dragen. Het wordt aanbevolen om een uitgebalanceerd dieet en antioxidant supplementen te nemen, voor een optimale werking van de kaart.

- Het beschermt je tegen de gevaarlijke straling van mobiele telefoons, aangezien we ze bijna 24 uur per dag gebruiken, en we houden ze heel dichtbij, zelfs als we slapen.

- Het beschermt u tegen de elektromagnetische golven die door microgolven worden uitgezonden.

Het geeft je vitaliteit, vermindert je stress en angst. Zieke mensen brengen een overdreven lading positieve ionen met zich mee, vanwege hun levensstijl en overmatige consumptie van alcohol, sigaretten, suiker, medicijnen, enz. Door negatieve ionen uit te zenden, compenseert de kaart de schadelijke werking van de positieve ionen, waardoor ons immuunsysteem wordt verhoogd en in evenwicht wordt gebracht , wat ons uiteindelijk zal helpen de functie van cellen en weefsels te herstellen.