Micro Dermabrasie

compact peel

De Compact peel is een microdermabrasie-apparaat dat is ontworpen om dode huid van het huidoppervlak te verwijderen en het uiterlijk van littekens, acne, rimpels, gepigmenteerde vlekken, doffe teint en andere huidimperfecties voor esthetische doeleinden te verminderen. De vele voordelen van deze microdermabrasie-technologie zijn twee verschillende fasen (vacuüm en microdermabrasie), twee motoren met dubbele pompen, een DryFlo anti-vochtsysteem en het handvrije CristalVac anti-residu systeem om dode huid te verwijderen.

Vanwege deze technologische voordelen onderscheidt de Compact peel zich duidelijk van de concurrentie.

De leverancier Dectro innoveert door microdermabrasie-apparaten aan te bieden die 2 mechanische scrub technieken combineren.

 

Microdermabrasie is een fantastische, pijnloze techniek om de huid te verbeteren, verfrissen en verjongen. Het bindweefsel wordt vertevigd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe waardoor de huid glad aanvoelt en er fris uitziet. Microdermabrasie is dé oplossing om de huid te ontdoen van dode huidcellen, fijne lijntjes, rimpeltjes, pigment- en ouderdomsvlekken, acné, vergrote poriën, onzuiverheden en littekens.